Tourist Info Hindeloopen

U kunt bij Tourist Info Hindeloopen terecht voor informatie over Hindeloopen en haar omgeving. Een gratis stadsplattegrond, leuke adresjes in de stad en mooie routes om de regio te ontdekken, ons team denkt graag met u mee!

Ook bent u bij ons aan het juiste adres voor:

Gratis plattegrond
Bij het kantoor in Hindeloopen ontvangt u een gratis plattegrond met leuke adressen in het Elfstedenstadje. Is het kantoor gesloten? Dan kunt u op de Havenkade terecht voor info & een gratis plattegrond. Gebruikt u de plattegrond graag alvast ter voorbereiding op uw bezoek aan Hindeloopen? Download deze dan gelijk naar uw computer.

Stadswandeling met gids
Verhalen over het oude Hindeloopen, haar inwoners en hun activiteiten hoort u tijdens een wandeling door het pittoreske Hindeloopen met één van onze stadsgidsen.

Deze rondleiding duurt ongeveer 1 uur. Het is ook mogelijk dat de stadsgids u in de stijlvolle klederdracht begeleidt. Voor inlichtingen en reserveringen kunt u contact opnemen met het Tourist Info Punt.

Fietsverhuur
Wilt u de omgeving per fiets verkennen? Het kantoor heeft uitstekende fietsen die u voor 1 of meerdere dagen kunt huren. Voor informatie en fietsroutes zijn onze medewerk(st)ers u graag van dienst.

Souvenirs & cadeau’s
Ansichtkaarten, vingerhoedjes, Friese souvenirs, diverse items van de Dickensville Elfsteden collectie en andere cadeau-artikelen zijn bij ons verkrijgbaar.

Ook in het assortiment

 • Plattegronden
 • Regiogidsen en -info
 • Regionale fietskaarten
 • Streekproducten
 • Cadeaubonnen
 • Wandelroutes

Agenda

 1. Expositie winter op aardewerk

  14 december 2018 @ 10:00 - 26 september 2019 @ 18:00
 2. Sits. Een wereldprocuct in Hindeloopen

  juni 29 @ 11:00 - oktober 31 @ 17:00
 3. Rommelmarkt

  juli 15 @ 13:30 - augustus 24 @ 17:30
 4. Hielper zomerfeest

  juli 27 @ 13:00 - 23:00
 5. IFKS

  augustus 10 @ 09:15 - 14:30