FAQ

 • Is er in Hindeloopen gratis WiFi beschikbaar?
  Op vele plekken in Hindeloopen wordt er bij horeca en accommodaties WiFi aangeboden. Soms is het draadloos internet direct en gratis toegankelijk, in sommige gevallen kunt u bij de ondernemer terecht voor een inlogcode of betaald u een vergoeding.
 • Is er een gratis plattegrond van Hindeloopen verkrijgbaar?
  Op het Toerist Informatie Kantoor kunt u terecht voor een gratis plattegrond van Hindeloopen met info en leuke adressen in het stadje. Is het kantoor gesloten dan kunt u voor een gratis plattegrond terecht bij de Infozuil aan de Havenkade of download een exemplaar ter voorbereiding op uw bezoek aan Hindeloopen.
 • Verhuurt Tourist Information Hindeloopen fietsen?
  Het kantoor heeft fietsen (voor volwassenen en kinderen) die u voor 1 of meerdere dagen kunt huren. Voor informatie en fietsroutes zijn onze medewerk(st)ers u graag van dienst.
 • Wat zijn de openingstijden van Tourist Information Hindeloopen?
  Vanaf 1 november 2011 is het kantoor gesloten. Vanaf 6 april 2012 is het kantoor in Hindeloopen weer 7 dagen per week geopend van 10.00-17.00 uur. Wij zijn per e-mail bereikbaar.
 • Waar staat een brievenbus?
  Op de Dijkweg aan de  achterzijde van Iekoon store staat een brievenbus. In deze winkel treft u tevens een Post NL agentschap.
 • Waar is een pinautomaat?
  Op de Havenkade is een pinautomaat van de Rabobank. Aan de Tuinen kunt u tijdens kantooruren pinnen bij de Regiobank.

Agenda

Op dit moment zijn er geen toekomstige evenementen.