FAQ

 • Is er in Hindeloopen gratis WiFi beschikbaar?
  Op vele plekken in Hindeloopen wordt er bij horeca en accommodaties WiFi aangeboden. Soms is het draadloos internet direct en gratis toegankelijk, in sommige gevallen kunt u bij de ondernemer terecht voor een inlogcode of betaald u een vergoeding.
 • Is er een gratis plattegrond van Hindeloopen verkrijgbaar?
  Op het Toerist Informatie Kantoor kunt u terecht voor een gratis plattegrond van Hindeloopen met info en leuke adressen in het stadje. Is het kantoor gesloten dan kunt u voor een gratis plattegrond terecht bij de Infozuil aan de Havenkade of download een exemplaar ter voorbereiding op uw bezoek aan Hindeloopen.
 • Verhuurt Tourist Info Hindeloopen fietsen?
  Het kantoor heeft fietsen (voor volwassenen en kinderen) die u voor 1 of meerdere dagen kunt huren. Voor informatie en fietsroutes zijn onze medewerk(st)ers u graag van dienst.
 • Wat zijn de openingstijden van Tourist Info Hindeloopen?                                                                                             Wij zijn in de maanden april t/m november alle dagen geopend.                                                                                               Maandag t/m zaterdag 11.00 – 17.00 uur                                                                                                                                                    Zon- en feestdagen 13.30 – 17.00 uur                                                                                                                                                           Wij zijn per e-mail bereikbaar
 • Waar staat een brievenbus?
  Op de Dijkweg aan de  achterzijde van Iekoon store staat een brievenbus. In deze winkel treft u tevens een Post NL agentschap.
 • Waar is een pinautomaat?
  Op de Havenkade is een pinautomaat van de Rabobank. Aan de Tuinen kunt u tijdens kantooruren pinnen bij de Regiobank.

Agenda

 1. Stad in het hart

  oktober 11 @ 11:00 - oktober 31 @ 17:00
 2. Vliegende pech onderweg!

  oktober 23 @ 14:00 - oktober 24 @ 17:00
 3. Jack Bottleneck and Band

  oktober 26 @ 20:00 - 23:00
 4. Goet foud feest

  november 24
 5. Hielper wintermarkt

  november 24 @ 17:00 - 22:00